Samsung kan ikke finde ud af, hvad der er galt med Galaxy Note 7

Mag-Lev giver en flyvende musik oplevelse

Vi har set højttalere, hvor toppen kan svæve – eller trådløse opladere, hvor mobiltelefonen hænger i luften, mens den får tilført ny energi.

Men en grammofon, der afspiller vinylplader i flyvende tilstand – det er da noget nyt.

Jeg skal ikke kunne sige, om den nye Mag-Lev Audio Levitating Turntable er et vildt resultat af, at LP’er igen er blevet trendy.

flyvende-pladespiller-12

 

Eller den nye gadget skal kunne afspille musik med en mere let og luftig lyd i diskanten og mere fri bas i bunden. Det ville være et godt argument for mangen audio entusiast.

Under alle omstændigheder må den nye svævende pladespiller give mindre generende rummel. Den opstår i vibrationer mellem pladetallerken og motor, der drejer den rundt. I Mag-Levs tilfælde rører de to elementer ikke hinanden.

Uanset hvad må du se skægt og lidt fascinerende ud, når man f.eks. spiller Phil Collins ”In the Air Tonight” eller Mozarts ”Tryllefløjten” på fuld tryk via sit Hi-Fi anlæg og Mag-Lev grammofonen.

flyvende-pladespiller-5

Det er udelukkende pladetallerkenen, som holder sig flyvende, mens den roterer ved hjælp af et magnetisk felt.

Tonearm og pick-up er fast forankret i den nedre del af pladespilleren, der anbringes godt og solidt på enM vibrationsfri overflade. Måske bedst på en hylde, som er skruet ind i væggen. En reol på gulvet kan videregive rystelser fra f.eks. træ plankerne.

Motor, magnet felt og den svævende pladetallerken styres af avanceret elektronik, der også sikrer en meget præcis overholdelse af de to rotations hastigheder 33 og 45 omdrejninger i minuttet.

https://www.youtube.com/watch?v=se0XO3780Pg%20

Samme høje kvalitet kendetegner kabinettet i træ og den anvendte tonearm og pickup nål. Sidstnævnteer den danske Ortofon OM 5E, mens tonearmen er en Pro-Ject 8.6.

Når pladen er afspillet, eller man trykker stop på fjernbetjeningen, returnerer tonearmen automatisk til hvile position, mens pladetallerkenen lander sagte.

Mag-Lev er udviklet af og fremstilles i Slovenien. Den mildest talt anderledes pladespiller kan i øjeblikket forudbestilles for 840 USD – ca. 5.750 kroner. Levering vil desværre først ske til august næste år….

 

flyvende-pladespiller-4

flyvende-pladespiller-11

 

 

flyvende-pladespiller-2

flyvende-pladespiller-13

flyvende-pladespiller-14

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung kan ikke finde ud af, hvad der er galt med Galaxy Note 7