En kontorstol i den dyre B&O klasse

Nu bryder iPhone 7 også i brand

Som regel er det Samsung, der bliver beskyldt for at kopiere Apple eller i det mindste at lade sig inspirere stærkt af iPhones.

Skal vi nu kunne sige, at Apple også efteraber Samsung?

I hvert fald er dette nye billede dukket op på sociale medier i Kina – og det viser såmænd en splinterny iPhone 7, der er eksploderet og brændt.

Historien giver ikke nogen nærmere forklaring end, at den kun få dage gamle Apple smartphone pludselig var brudt i brand i ejerens taske.

På billedet ser det ud, som om det kun er telefonen, som har fået en alvorlig brandskade – ikke den indpakning, nye iPhones leveres i.

iphone-7-i-brand-3

Selvfølgelig kan branden skyldes på grund af en batteri-fejl, ligesom det har været tilfældet med adskillige Samsung Galaxy Note 7 telefoner. Eller i princippet kunne det jo også være en person, der havde ødelagt sin nye iPhone 7 for at drille/genere Apple.

I hvert fald kan man godt undre sig over de mange telefoner, som bryder i brand her i dette efterår. Er mobilfabrikanterne begyndt at sjuske med kvaliteten, sådan som mange har beskyldt Samsung for – eller er det bare tilfældigt?

Samsung måtte for nylig trække sin helt nye Galaxy Note 7 tilbage fra markedet i hele verden på grund af brandfare fra batteriet.

Det drejer sig om millioner af smartphones, der koster Samsung milliarder af kroner at udskifte gratis hos kunderne.

iphone-7-i-brand-2

Samsung har også problemer med vaskemaskiner, der eksploderer. Dette foto stammer fra Australien.

Dertil skal lægges et kostbart image tab ude hos kunderne. Tør de købe en Samsung næste gang, når produkterne fra den sydkoreanske elektronik gigant brænder af?

I går kom der således historier fra USA om Samsung vaskemaskiner, som eksploderer. Og dagen før drejede det sig om Samsung telefoner af typen Galaxy S7 Edge.

Endelig skriver flere store internationale nyhedsmedier, at også de nye Galaxy Note 7 telefoner, som folk er ved at få som erstatning, har problemer med for varme batterier.

Sikke en masse hotte problemer, Samsung er rendt ind i.

Well – måske skulle forsikringsselskaberne begynde at overveje at tilbyde tillægs-forsikringer for brandfarlige smartphones og køkkenudstyr….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kontorstol i den dyre B&O klasse