Acer har verdens tyndeste bærbare

Danskere kan købe iPhone 7 fra den 16. september

Danskerne er åbenbart hoppet op i anseelsen i Apples hovedkvarter i Silicon Valley.

Danmark er nemlig for første gang med i bølge 1 af lande, der får den nye iPhone til salg i butikkerne.

Normalt har vi ellers skulle vente uger og måneder efter andre markeder og rejse til udlandet for at skafre en ny iPhone model hurtigt.

Men altså: Den nye iPhone 7 kan allerede købes i danske butikker fra den 16. september, og man kan forudbestille den fra på fredag – den 9.

For mange er det måske den største nyhed i den nye generation iPhone. Langt de fleste andre nye features har jeg allerede beskrevet her på bloggen tidligere.

apple-nyyy-iphone-7-kamera-foto

iPhone 7 Plus får et dobbelt kamera på 12 megapixel.

Her er lige en hurtig opsamling af de mange spændende nye tiltag i iPhone 7:

iPhone 7 og 7 Plus koster det samme som iPhone 6S/6S Plus. Også selvom de har fået dobbelt så meget lager og bedre kameraer.

Prisen på iPhone 7 med 4,7 tomme skærm og 32 GB lager bliver 5.799 kroner. Den større iPhone 7 Plus med 5,5 tomme skærm skal man mindst af med 6.899 kroner for.

iPhone 7 kommer i fem farver – heriblandt også en blank sort piano lak (”Jet Black”).

apple-nyyyyy-iphone-7-i-alle-farver

7’eren er den første iPhone med stereo højttalere – en under og en over skærmen.

Det velkendte hovedtelefon stik (mini jack) forsvinder og afløses af Lightning stikket eller trådløs overførsel.

Med i iPhone 7 kassen er et sæt i EarPods til Lightning og en Lightning-til-jack adapter, så man kan bruge sine gamle øre- og hovedtelefoner.

apple-nyyyyy-iphoe-7-airpods

Apples nye trådløse AirPods kommer til oktober.

Apple indfører sin egen nye trådløse lydteknologi, der skal sikre meget høj kvalitet. Den kommer i en W1 chip, der bl.a. sidder i Apples nye AirPod øretelefoner og tre nye hovedtelefon fra Apple-ejede Beats.

iPhone 7 er vand- og støvtæt efter IP67 standarden.

Home knappen er ikke længere mekanisk, men elektronisk med Force Touch. Det betyder, at den kan udføre flere opgaver, alt efter hvor hårdt og hvor længe man trykker på den. Man har også mulighed for at skræddersy Home knappens funktioner efter sine egne behov.

Både iPhone 7 og 7 Plus får et nyt 12 megapixel kamera, der har optisk billed stabilisering og er 50 pct. mere lysstærkt end forgængerne – blænde f:1.8. Kameraet er meget hurtigt (25 ms) og kan optage 4K video med 60 billeder i sekundet (fPS).

apple-iphone-7-nyyyyyyyyyy-foto-isolering

Et nyt gummiibånd er med til at gøre iPhone 7 vand- og støvtæt.

Begge iPhones får et nyt Facetime selfie kamera på fronten med en 7 megapixel sensor. Dermed lægger Apple sig tæt op ad de fleste nye Android smartphones, der kommer med 8 MP selfie skydere.

iPhone 7 Plus har et dobbelt kamera – begge på 12 megapixel. Det ene fungerer som normalt, mens det andet indeholder en optisk zoom som på et teleobjektiv.

Skærmene af Retina typen er helt nye og er 25 pct. mere lysstærke end i iPhone 6S. Apple hævder tilmed, at de er de bedste smartphone displays i verden. Størrelser og grafisk opløsning er de samme som på forgængerne.

Den nye A10 Fusion processor i iPhone 7 er 64 bit og har fire kerner. Den er 40 pct. hurtigere end processoren i iPhone 6S.

iPhone 7 skal kunne køre to timer længere på en batteri opladning end forgængeren….

apple-nyyyy-iphone-7-vand-2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acer har verdens tyndeste bærbare