Det åbne internet fylder 25 år i dag

Øretelefonerne måler også din puls

I USA markedsfører danske Jabra (GN) sig med, at firmaets nye Sport Pulse øretelefoner er de første i verden, som kan ordineres på recept fra en doktor.

Den danske markedsføring er lidt mere lavmælt. Her nøjes Jabra med at konstatere, at Sport Pulse er blandt de første øretelefoner, man kan købe, som har indbyggede sensorer til at tjekke hjerteslag og iltning af blodet (VO2).

Normalt skal man have separate fitness armbånd til at foretage den slags målinger, og med Jabras nye Sport Pulse øretelefoner sparer man at skulle bære mindst én gadget, når man dyrker sport.

jabra sport pulse 2

Tricket med øretelefoner på recept skyldes, at Jabra øretelefoner nu er accepteret af det amerikanske Trainer MD 360 Health Program.

Det betyder, at en læge eller uddannet træner kan ordinere Jabra Sport Pulse som hjælp i en patients motions og ernærings program.

Det amerikanske TrainerMD sundheds program er søsat for at bekæmpe udbredt overvægt, kræft og diabetes.

Uanset hvad, er de nye danske øretelefoner afgjort blandt de mest avancerede på markedet. Og dyreste, for et sæt koster 1.600 kroner.

Informationerne fra brugerens ører sendes trådløst videre til en smartphone med Jabras Sport Life app installeret og herfra videre til en database i ”skyen”, hvor læger, træner og andet sygepersonale kan tjekke dem. Inklusive data om antal løbede kilometer og forbrændte kalorier.

jabra sport pulse 1 ny

Jabra Sports Pulse har været til salg i et stykke tid, men er nu kommet i en ny forbedret Special Edition med de ekstra måle-muligheder i.

Øretelefoner er super robuste og fremstillet efter amerikanske militære standarder. De er vand-, sved- og smuds-afvisende – og de arbejder trådløst. På den måde slipper man for lange og generende ledninger under træning.

Jabra ejes af danske GN, der er en af verdens største leverandører af høre apparater. Derfor er der naturligvis gjort meget for lydkvaliteten i Jabra Sport Pulse, for bære-komfort og pasform. Øretelefonerne må ikke genere, når man har dem på.

Sports Pulse indeholder også Jabras særlige trænings-program app, der giver coaching i real tid, mens man træner. En funktion, som skal hjælpe med til at nå brugerens motions-mål….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det åbne internet fylder 25 år i dag