Hvis du har penge, kan du blive præsident

De nye luksus tv får OLED skærme

Gennem adskillige år har danske Bang & Olufsen og tyske Loewe kæmpet livligt om at komme i lommerne på de mere pengestærke tv-kiggere.

Her har der ikke været tale om fjernsyn, som ustandseligt var på tilbud og udsalg i de store elektronik varehuse og hos Bilka.

Næh – dem, der har råd til et tv fra Loewe eller B&O, kigger sjældent længe på prisskiltet, inden de hiver guld- eller platinkortet frem fra inderlommen.

Lige nu ser Loewe og B&O ud til at være enige om i hvert fald én ting – fremtidens tv bruger skærme af OLED typen.

oled tv 3

Bang &Olufsen kommer med OLED tv i 2017.

B&O meddelte således i foråret, at man har indledt et strategisk samarbejde med LG. Sydkoreanerne skal fremover producere skærm og en stor del af elektronikken i de kommende ”danske” luksus tv. Det ydre design vil dog fortsat være meget ”b-og-o’sk”.

De første konkrete resultater af B&O/LG samarbejdet vil blive præsenteret i 2017 – og det vil være tv med OLED skærme.

Loewe er allerede nu klar med sit udspil til fremtidens luksus tv. Tyskerne har netop løftet sløret for sin nye Bild 7 model.

Bild 7 kommer i størrelserne 55 og 65 tommer. Begge med 4K HDR billedopløsning, Dolby Vision teknologi, OLED skærme og Loewes egen VantaVision billed processor.

loewe 3 NY

Den er opkaldt efter VantaBlack, der er den mørkeste farve, som mennesker har skabt. Med andre ord kan man forestille sig, at Bild 7 kan gengive sort bedre end andre fjernsyn på markedet – en klassisk svaghed ved fladskærms tv.

Loewe nyheden har selvfølgelig Wi-Fi og internet adgang, men såmænd også Bluetooth, så man kan sende smartphone selfies direkte op på den store skærm.

Indenbords sidder en solid harddisk på 1 eller 2 TB, hvor man kan lagre alle de film og tv-serier, som man streamer ned fra nettet. Indbygget er også hele tre tunere, så man kan optage fra den ene kanal, mens kan kigger på den anden.

loewe 2

Materialerne er naturligvis førsteklasses. Andet kan man ikke forvente til den pris, Loewe vil forlange for sit nye Bild 7. Ikke noget med billigt plastik her, men ægte aluminium.

Bild 7 fylder kun 7 mm i dybden, men skal alligevel kunne levere en imponerende lyd. Det skyldes en integreret soundbar med en 120 watts digital forstærker, seks aktive højttaler enheder og fire passive subwoofer basser.

Det flotte Loewe tv kommer på markedet til september. Priserne begynder ved 4.475 euro (knap 38.000 kr. for 55” udgaven og 6.995 euro (53.000 kroner) for den store med  65 tommer skærm….

 

1 kommentar

  • Hi tһere, just became aԝare of your blog through Google, and fоund thɑt it
    is truly informative. I’m going to watch out foг Ƅrussels.
    I’ll be grateful if you continue this in fᥙture.
    Lots of peоple will be benefited from your writing. Cheerѕ!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du har penge, kan du blive præsident