Gamle ledninger bliver til cool bademode

Gamle ledninger bliver til cool bademode

Efterhånden som trådløse Bluetooth hovedtelefoner og højttalere bliver mere og mere populære, forsvinder de velkendte ledninger næsten fuldstændigt.

Hvad gør man så med de brugte kabler eller de mange kilometer ledninger, som ligger på fabrikanternes og forhandlernes lagre og hylder?

Man kan selvfølgelig smide dem ud og lægge dem til genbrug af elektronisk skrot.

sony kabler 2

Eller man kan gøre noget helt andet – nemlig at forvandle dem til moderigtige accessoires, der pynter noget mere end de hængende og filtrede ledninger mellem øretelefoner og smartphone.

Sony og modemærket Auria (med speciale i badetøj) viser med den nye ”Fashion Unplugged” kollektion, hvordan den opgave skal løses. Elegant og små-genialt.

Sammen har de skabt fem rejse-inspirerede tasker, punge, smartphone covers, tøfler og solbrille stel. Alle skabt af gamle øretelefon ledninger og i glade farver.

Hvis man købte alle fem ting, ville de tilsammen indeholde 113 meter ledninger. Men størstedelen i strandtasken naturligvis.

sony kabler 3

Sony bruger det skægge genbrugs-projekt til at reklamere for sin nye linie af hovedtelefoner – de trådløse H.ear Noise Cancelling modeller.

Auria er nok knap så kendt som Sony. Det engelske badetøjs label har tidligere præsenteret produkter af genbrugs materialer som f.eks. gamle fiskenet. Blandt de berømtheder, der bærer Auria tøj, kan nævnes popsangerinderne Rihanna og Eliza Doolittle og fotomodellen Daisy Lowe….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamle ledninger bliver til cool bademode